Home / Kiezen / Verruim je blik zonder vertraging

Verruim je blik zonder vertraging

Wil jij graag werken met mensen, maar weet je nog niet welke studie je moet kiezen? Het Keuzejaar van de Gereformeerde Hogeschool (GH) in Zwolle is een oriënterende kennismaking met sociale opleidingen. Dat geeft jou meer tijd voor een goede studiekeuze, zonder dat je studievertraging oploopt!

Het Keuzejaar is erop gericht dat jij ontdekt welke opleiding bij jou past. Tijdens het Keuzejaar maak je kennis met verschillende vakken en doelgroepen en je leert belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen. Je loopt verschillende stages, waarvan een in het buitenland. Tijdens deze buitenlandstage leer je jezelf beter kennen en verruim je je kijk op de wereld. In de tweede helft van het Keuzejaar spitst het programma toe op de opleiding die jij hebt gekozen. Aan het eind van dit jaar ontvang je je propedeusecertificaat voor de opleiding die je hebt gekozen en stroom je door naar het tweede jaar. Je loopt dus geen studievertraging op en hebt gewoon recht op vier jaar studiefinanciering.

Voor wie is het Keuzejaar geschikt?
Het Keuzejaar is bedoeld voor studenten die willen werken met mensen, maar nog niet precies weten met welke doelgroep. Ben je gemotiveerd om je te oriënteren op verschillende vakgebieden? Leg je makkelijk contact met anderen? Ben je bereid om hard te studeren om daarmee een studiekeuze te kunnen maken die bij je past? En wil je ontdekken welke rol je geloof in je werk kan spelen? Ga dan zeker kennismaken met het Keuzejaar.

 

Check Also

De Studie Zelfcheck

Met De Studie Zelfcheck vind je de studie die aansluit op jouw profiel, vooropleiding en …

Decanen inschrijven voor eZine

[mc4wp_form id=”1909″]

Studiekeuze eZine

Studiekeuzekrant maart 2020

Wil jij werken, leren en verdienen?

JeGaatHetMaken/Studiekeuzekrant

Sharing is caring

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin