Home / Over de StudieKeuzeKrant

Over de StudieKeuzeKrant

De Studiekeuzekrant is dé hulp bij jouw studiekeuze. Voor het studiejaar 2013-2014 is de inschrijfdatum voor het hbo en universiteiten vervroegd van 1 september naar 1 mei. Bovendien stelt de overheid steeds meer eisen aan studenten als het gaat om studiekeuze en studeren.
Deze twee feiten zijn het uitgangspunt voor De StudieKeuzeKrant (SKK) en destudiekeuzekrant.nl. De studiekiezers (mbo-4, havo en vwo) zitten te wachten op een website en een krant die inspiratie en verdieping bij hun studiekeuze geeft.
De website en de krant bieden leerlingen een keur aan hulpmiddelen voor het maken van een goede studiekeuze en zicht op de mogelijkheden van studeren. Informatie omtrent adverteren in De SKK vindt u hier

foto Frank SKK siteDe StudieKeuzeKrant.nl is een website van Aan de Slag!, opgericht in 2004 door uitgever Frank Meijer. Na een carrière als freelance verslaggever, redacteur, journalist en eindredacteur heb ik mij gespecialiseerd in de ontwikkeling van kranten, magazines en websites voor jongeren.

Sinds 2004 is de stage- en beroepsoriëntatiekrant Aan de Slag! populair op vmbo- en mbo-scholen; leerlingen, docenten, mentoren en studieloopbaanbegeleiders weten er raad mee in de klas.

De StudieKeuzeKrant (SKK) wordt vanaf 2012 verspreid onder havo,- vwo- en mbo4-scholieren. De studiekiezers reageren enthousiast op De SKK. En ook decanen voortgezet onderwijs en opleidingsmanagers hbo/universiteit stellen dat deze uitgaven leerlingen kunnen helpen bij de even moeilijke als belangrijke keuze voor een studie(-richting).

“Uitgeven – en juist uitgeven voor de doelgroep jongeren – is mijn bevlogenheid. Met de juiste combinatie van inhoud, creativiteit, humor en presentatie jongeren weten te bereiken: dát is mijn uitdaging.”

Uitgever van:
– De StudieKeuzeKrant, voor havo, vwo en mbo-4
– www.destudiekeuzekrant.nl, voor havo, vwo en mbo-4
– Aan de Slag!, beroepsoriëntatiekrant voor vmbo en mbo
– De Startersgids voor de Beroepspraktijk

www.aan-de-slag.nl
E info@destudiekeuzekrant.nl
M 06-4471 8618

Bladen