Home / Havo-hbo / Zorgverzekering studenten korting – Vergelijk en bereken jouw voordeel …

Zorgverzekering studenten korting – Vergelijk en bereken jouw voordeel …

Zorgverzekering studenten korting

Zorgverzekering studenten korting. Ben je een student dan is het de moeite waard om voor een studentenverzekering te kiezen. Studeren is immers al duur genoeg en elke euro die je kunt besparen, is er één.

Er zijn veel zorgverzekeraars die een betaalbare premie aanbieden voor studenten. Dit zijn meestal verzekeringen die je via internet afsluit. Daarmee zijn jouw zorgzaken dus snel en goed online geregeld.

Sommige verzekeraars bieden een speciale studentenkorting met zorgverzekeringspolissen met (collectieve) kortingen en andere voordelen.

Waarom zou je een studentenverzekering? Omdat ziektekostenverzekeringen voor studenten vaak goedkoper zijn.

Hier zijn een paar redenen voor: je betaalt bijvoorbeeld niet voor basis- en aanvullende verzekeringen met opties, omdat je die als student meestal niet gebruikt. Studenten geven de voorkeur aan al hun zorgzaken online in plaats van via de mail. Deze vorm van communicatie is natuurlijk een stuk goedkoper voor de verzekeraar, omdat het veel werk en arbeidsuren scheelt.

Zorgverzekering studenten korting … dit zijn jouw voordelen

Staar je niet blind op de voordeligste verzekeringen. En let goed op de (beperkende) voorwaarden. Deze zijn beschreven in de polisvoorwaarden van de verzekeraar.
Studentenverzekeringen bieden vaak ook andere voordelen, namelijk speciale dekkingen die interessant zijn voor jongeren. Denk hier bijvoorbeeld aan anticonceptie, fysiotherapie en medische zorg in het buitenland.

Een zorgverzekering afsluiten is één. Maar dan ben je er nog niet. We kunnen je aanraden na het afsluiten meteen een account aan te maken bij je verzekeraar. En zoek meteen even uit hoe je je zorgdeclaraties kunt indienen.
Want dan is declareren een fluitje van een cent, op het moment dat het nodig is. Je zult zien dat declareren via internet snel en makkelijk is. Als je tenminste even hebt uitgezocht hoe het werkt …

Lees hier Studiekeuze eZine

Wijzer geworden over zorgverzekeringen? Lees hier onze tips voor een werkvakantie in het buitenland …

Check Also

De Studie Zelfcheck

Met De Studie Zelfcheck vind je de studie die aansluit op jouw profiel, vooropleiding en …

Decanen inschrijven voor eZine

[mc4wp_form id=”1909″]

Studiekeuze eZine

Studiekeuzekrant maart 2020

Wil jij werken, leren en verdienen?

JeGaatHetMaken/Studiekeuzekrant

Sharing is caring

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin